Astrid van der Zouwen, viool, zang
Astrid speelt al vanaf haar achtste viool en zingt sinds enige jaren. Indien noodzakelijk speelt ze ook gitaar, tamboerijn en pannendeksel. Zij heeft de MBvO dans en de kaderopleiding Internationale dans gedaan.

Monique Hermans, gitaar, tambura, zang
In het dagelijks leven is Monique logopedist, maar in hart en nieren is ze volksdanser en -muzikant. Ze speelt gitaar vanaf haar 11e jaar en begon twee jaar later met volksdansen. Monique heeft onder andere gespeeld in de orkesten Lótka, ABB (Alsjemaar Bulgaars Band) en heeft met verschillende formaties dansgroepen begeleid op buitenlandse reizen.

Saskia Reinders, contrabas, zang
Saskia begon op haar 12e met volksdansen bij Ralda in Raalte. Op haar 24e is ze celloles gaan nemen en heeft ze in verschillende volksmuziekorkesten gespeeld. In 1997 kocht Saskia in Hongarije haar contrabas. Sinds 2000 is Saskia dansdocent bij Debka in Zwolle en danst ze recreatief bij Chaverim in Deventer. In het dagelijks leven is zij docent Engels.

Simon Willig, slagwerk
Op zijn 16e maakte Simon kennis met de volksdans, maar het duurde nog 5 jaar voor hij ging dansen bij danshuis Terpsichoré in Amsterdam. Later begon hij met het bespelen van slagwerk. Zijn voorkeur gaat uit naar muziek uit de Balkan, Griekenland en Turkije. In het dagelijks leven is Simon automatiseerder bij het VU medisch centrum in Amsterdam.

Tjalling Smittenberg, klarinetten en saxofoons
Kathy van Prooijen, accordeon


© 2013, Aisha Harmsen